diumenge, 26 de setembre del 2010

JUVENIL "A" 4 – MANLLEU 4. RETORN AL PASSAT!

El resultat del partit ens transporta a la temporada passada on els juvenils aconseguien molts gols però també n’ encaixaven amb facilitat.
El Farners ha tingut el partit guanyat per dues vegades amb el 2 a 0 inicial amb els gol de cap de Marcel Serramitja i l’ espectacular gol en jugada individual d’ Eric, que els de Manlleu han aconseguit neutralitzar en dos regals defensius, el segon a l’ inici de la segona part. I més tard amb el 4 a 2, on Ricky amb cavalcada en velocitat i Jose d’ oportunisme semblaven encarrilar el partit. Però en els minuts finals de nou els visitants han tornat igualar el partit desencert defensiu i clar fora de joc no assenyalat han premiat al Manlleu que no ha baixat mai els braços.
Les lesions en defensa que han fet acabar el partit amb tota la línea defensiva renovada han estat un handicap important, però l’ equip que en diverses fases ha donat bones sensacions haurà de millorar el seu balanç defensiu sinó vol continuar convertint els partits en una bogeria en la que massa sovint obté pitjor premi que el seu joc mereix.