diumenge, 12 de setembre del 2010

DIADA NACIONAL I FUTBOLÍSTICA!

La pre-temporada continua pels nostres equips que van omplir de futbol la Diada Nacional de Catalunya:
BESCANÓ 1 –JUVENIL “A” 4. Els juvenils van ser superiors al seu rival i van dominar amb claredat el partit. La resistència local s’ ha anat diluint amb el pas dels minuts. Joel(2), Jose i Restru han estat els autors dels gols.
LLORET 0 – JUVENIL “B” 6. Una bona primera part de domini dels nostres han sentenciat el partit , doncs els 5 gols d’ Aleix Velasco en el primer període han convertit la segona part en un tràmit.
JUVENIL "B" 2 - LLORET 0. Victòria també davant l' altre juvenil del LLoret, l' equip va prenent forma, es comença a conjuntar i va millorant partit a partit. Alvaro de nagistral llançament de falta i un defensor en Pròpia porta han estat els autors dels gols.
CALELLA 1 – CADET “A” 1. Partidàs dels nostres cadets davant d’ un potent equip de preferent. L’ equip s’ ha mostrat molt sòlit i ben posicionat i inclús ha estat superior en algunes fases. El gol d’ Aleix Coromines permetia a l’ equip empatar en un camp molt complicat.
LLORET 2 - CADET "A" 3. Victòria del cadet en la matinal de diumenge, malgrat el cansament del partit a Calella, els cadets han estat a bon nivell i deixen pecebre un potencial il.lusionant de cara a la lliga. Aleix Martin (2) i Soro amb la col.laboració d' un defensor han aconseguit els gols.
CALA AGUIDÓ 0 – CADET “B” 6. Els joves cadets continuen oferint molt bones sensacions aquesta pre-temporada i malgrat la resistència local en el tram inicial del partit han acabat golejat amb claredat. Ferran (2), De la Barrera (2), Albert Casellas i Pau Cases han estat els autors dels gols.
LLORET 2 – INFANTIL “A” 1. Partit molt equilibrat decidit per dos gols locals en els que la nostra defensa no ha estat especialment inspirada, però l’ equip no ha perdut mai la cara al partit i ha gaudit d’ oportunitats per com a mínim endur-se un empat. Jose Medina ha marcat el gol visitant.
INFANTIL “B” 5 – FORNELLS 4. Partit vistós, amb moltes alternatives, farcit de gols i amb victòria “in extremis” que ha entretingut als espectadors reunits al Camp Municipal de Santa Coloma de Farners. Edu (2), Moha, Marc i Joan han estat els nostres golejadors.
INFANTIL “C” 4 – LLORET 0. Sortida en tromba de l’ equip infantil que en els primers minuts ja ha situat un 3 a 0 en el marcador. De nou bones intencions futbolístiques i alta possessió de pilota han conduit a l’ equip a una clara victòria amb gols de Javi (2), Carvaial i Marçal.
ALEVÍ 2 – BLANES 12. Els alevins, amb moltes baixes, s’ han vist àmpliament sobrepassats pel Blanes que ja en la primera part (0a 6) ha deixat clara la seva superioritat.