diumenge, 5 de setembre del 2010

CÒCTEL DE PRE-TEMPORADA!

De nou un cap de setmana amb molts amistosos dels nostres equips:
VILOBÍ 1 - FARNERS "B" 4. El filial ha fet molt bon partit a Vilobí on ha superat amb claredat a l' adversari, i el joc desenvolupat per l' equip a una setmana de l' inici de lliga fa mantenir alta l' il•lusió per l' imminent inici de la competició.
CALLDETENES”A” 1 – JUVENIL “A” 7. Superioritat clara dels juvenils, sense fer un futbol extraordinari, davant d’ un rival molt dur i un arbitratge molt permissiu. Gols de: Sergi (gol olímpic), Marcel (2), Jose, Pedro, Nil Garriga, i un en pròpia porta.
JUVENIL “B” 4 – CALLDETENES “B” 0. Primera victòria de la pre-temporada del juvenil “B” davant d’ un rival inferior, els nostres van començar a mostrar les seves credencials amb bones combinacions i alta possessió de pilota que volen ser el senyal d’ identitat de la temporada.
TARADELL 3 - JUVENIL "B" 2 El partit de diumenge dels juvenils ha estat fluix i amb poques idees ofensives i a més l’ equip sempre li ha tocat anar amb el marcador advers. Un gol d’ Àlvaro i un altre en pròpia porta no han servit per treure un resultat positiu.
BAIX TER 3 - CADET “A” 1. Malgrat un major domini, les imprecisions i errades han condemnat a la derrota als cadets que s’ han avançat en el marcador, gol de Pau Novich, però s’ han mostrat encara lluny del rendiment que cal esperar de l’ equip


CADET “B” 5 – LLORET 0. Molt bon partit dels joves cadets que han estat superiors al rival i han fet un bon futbol a base de triangulacions i bon tracte de la pilota. Gols de: Fauria (2), Casellas, Ferran i De la Barrera.


FORNELLS 2 – INFANTIL “A” 2. Millora substancial del infantil respecta a l’anterior partit, per joc i oportunitats ha merescut la victòria davant d’ un rival que ha aprofitat les seves ocasions per empatar. Adam i Victor han estat els autors dels gols.
LLORET 3 – INFANTIL B 5. Victòria clara dels infantils que s’ han mostrat molt superiors i només el relaxament en el tram final ha maquillat el resultat, doncs l’ equip ha arribat a guanyar per 0 a 5. El partit ens ha ofert estones de bon futbol. Gols de Moha (2), Peña (2), Puerto i Oscar.
INFANTIL “C” 12 – BAIX TER 1. Golejada contundent dels nostres infantils de primer any que han dominat amb autoritat el partit i ha mostrat sempre bones intencions futbolístiques amb un joc brillant i molt esperançador de cara la temporada. Gols de Jose Flores (4), Edu Masmiquel (4), Antonhy (2), Marc Carvaial i Marçal.
Els alevins també han viscut 3 partits prou interessants:
ALEVI "A" 8 . BAIX TER 2.
ALEVI "B" 4 . LLORET 4.
ALEVI "C" 8 - LLORET 6.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada