diumenge, 24 de febrer del 2013

JUVENILS: CAMPANADA I RELISCADA!


EUROPA 0 – JUVENIL “A” 2. GRAN GESTA I COP DE PUNY A LA TAULA!

Els juvenils no es rendeixen, i en una demostració de caràcter competitiu, han donat la gran campanada guanyant al Nou Sardenya amb autoritat i superant les adversitats que s’ han anat produint en el partit.
El Farners ha estat un equip insòlitament sòlit, compacte, solidari en l’ esforç i  sense escletxes defensives, ha desactivat a l’ Europa a base d’ una gran defensa, intensa i ferma, i l’ efectivitat en les contres decisives.
La primera part ha acabat amb empat a zero, les lesions d’ Andreu i Quiñones han trastocat l’ esquema inicial però el Farners ha continuat sense escletxes en defensa. Cape ha obert el marcador en la segona part i s’ ha intensificat la pressió local que s’ ha estavellat amb el mur defensiu dels nostres. La lesió de Manel en el tram final del partit ha provocat el debut, com a jugador, del porter Alejandro, que donava valor de gesta a la victòria. Que s’ ha confirmat amb el golàs impressionat d’ Hèctor en els minuts finals.
I aquest resultat permet a l' equip sortir de la zona de descens.

JUVENIL “B” 1 – BREDA 3. ENSOPEGADA!


Els juvenils han tornat a mostrar la seva cara irregular en un partit estrany en el que Albert Casellas ha obert el marcador en una primera part poc brillant però controlada sense problemes pel Farners.
Potser el joc dels nostres ha millorat en la segona part, i en canvi, ha encaixat els gols que l’han portat a la derrota.
Moltes errades en defensa  han facilitat una remuntada que, a base de contracops, el Breda ha portat a terme.  El Farners ho ha intentat però ha estat molt infortunat, amb poca claredat d’ idees i amb més cor que cap, i la derrota final ha estat inevitable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada