diumenge, 3 de febrer del 2013

CADAETS: GOLS A DOJO!


VILAMALLA 3 – CADET “A” 3.  TOCATS PER LA TRAMUNTANA!

La tramuntana ha bufat de valent i ha estat la protagonista d’ un partit que no ha semblat mai de futbol.
Els cadets, en mig d’ aquest panorama ventós, ha tingut més domini i més oportunitats, però ha seguit cometen errades en defensa que ha acabat pagant molt cares.
Els locals s’ han avançat en el marcador, però els gols de Ian La Fuente i Dani Escalera han fet recuperar el control al Farners, però un nou empat, a favor de vent, s’ ha produït abans del decans.
El Vilamalla s’ ha avançat en el marcador a l’ inici de la segona part, i a partir d’ aquí molt poc temps real de joc, interrupcions, pèrdues de temps i molt vent, eren la tònica  del partit.  Ha arribat l’ empat aconseguit per Edu Masmiquel, i atacs desesperats fins al darrer segon, però l’ empat ha estat inamovible. 


CADET “B” 12 – VILOBÍ 0. SENSE OPOSICIÓ!

Plàcida golejada  pels cadets que han estat molt superiors al seu rival i han obtingut una dotzena de gols després d’ un domini aclaparador i de gaudir de moltes més oportunitats per abundar en un marcador prou eloqüent.
Els nostres han aconseguit trenar bones jugades i han anat traduint la superioritat manifesta en el camp en gols,  per certificar la còmode victòria.
Els golejadors han estat:  Joan Coll (3), Marc Carballal (3),  Mandeep (2), Pau Casadellà (2), Karim i Edu Domingo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada