diumenge, 17 de febrer del 2013

DIUMENGE POSITIUS PELS INFANTILS!

INFANTIL “A” 1 – BLANES 0. VICTÒRIA VITAL!

Victòria importantíssima pels infantils que han lluitat molt per aconseguir aquest premi merescut.

La primera part ha estat equilibrada, de molt treball, de molta brega, dos equips necessitats de punts que han mantingut un duel igualat.

Però en la segona el Farners ha estat superior, ha aconseguit les millors jugades i ha arribat el gol de David Cimbron. Però s’ ha hagut de patir de valent fins al final, i més quan amb els canvis exhaurits la lesió del propi David Cimbrón han deixat l’ equip en inferioritat. Però amb esforç i sacrifici s’ han sumat tres punts molt valuosos que donen molt aire a l’ equip.

FORNELLS 1 – INFANTIL “B” 1. UNA PART PER CADA EQUIP!

El partit dels infantils ha acabat en empat, i no es pot dir que sigui un resultat injust, ja que ambdós equips han dominat durant una part i per tant repartiment de punts.

La primera ha estat del Farners, i hauria merescut anar al descans amb avantatge, però no hi ha hagut sort en els metres finals.

A l’ inici de la segona Xavi Morell ha obert el marcador, però a partir d’ aquest moment els locals han pressionat de valent, ha arribat el gol, de penal, de l’ empat, i els nostres han hagut de treballar per mantenir el punt aconseguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada