diumenge, 3 de febrer del 2013

INFANTILS: UNA DE FREDA I UNA DE CALENTA!


PALAMÓS 2 – INFANTIL “A” 1. AL FINAL FLAQUEJEN!
El maleit virus de la grip s’ ha passejat per Santa Coloma i aquesta setmana ha fet estralls en l’ equip infantil.  Els nostres s’ han presentat a Palamós amb només dotze jugadors, comptant amb la participació de Derek (de l’ equip B) i del porter Joel que ha fet de jugador.
No obstant  això, l’ equip ha competit be, sobre tot en la primera part en la que ha estat superior al rival, i s’ ha avançat en el marcador amb el gol de David Cimbron.
Però les forces han flaquejat en la segona part, on amb el pas dels minuts  l’empenta local ha estat capaç de capgirar el marcador i deixar als nostres sense premi.

INFANTIL “B” 5 – P.DOBLE SET 3. EMOCIÓ I SATISFACCIÓ!
Ha estat un partit vibrant, la visita del  líder s’ ha viscut amb emoció perquè els dos conjunts han protagonitzat un  intercanvi d’ intensitat futbolística i de gols que ha tingut final feliç.
S’ han enfrontat dos estils de futbol molt diferents, els gironins, de complexió més forta, han proposat un futbol molt físic, i el Farners, tots de primer any, han buscat el joc de combinació sense defugir al sacrifici.
El Farners ha colpejat primer (Gol d’ Espriu al minut quatre), però el Doble Set ha capgirat el marcador abans del descans. A l’ inici de la segona Ebrima restablia l’ empat, però els visitants es tornarien a avançar. I llavors els nostres han destapat les essències del millor futbol, s’ han llançat a pel partit i han marcat tres gols  (Mamadou, Ferran Roura i Xavi Morell) en un tram final de partit memorable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada