diumenge, 3 de febrer del 2013

AT.BANYOLES 3 – FARNERS “B” 1. DESENLLAÇ MASSA CRUEL!


El filial sembla que hagi trepitjat allò que fa pudor, ja que se li ha escapat un partit després de fer mèrits més que suficients per guanyar-lo.
La primera part ha estat equilibrada, encara que un gol anul·lat a Xavi Prat  i  bones oportunitats desaprofitades podien posar a Farners amb avantatge.
La segona part ha començat amb tònica similar, moltes arribades amb velocitat dels nostres amb poca fortuna en la definició. I per acabar-ho d’ adobar una badada defensiva ha proporcionat el primer gol local.
El Farners no s’ ha rendit, Xavi Prat ha empatat el partit i les oportunitats del segon gol s’ han multiplicat ( Jofré, Xavi i Adri han estat molt a prop del gol).  Però els locals han tornat a marcar en una jugada en que l’ àrbitre no ha xiulat la falta comesa sobre el porter Alejandro.
El filial ha reaccionat amb força, ha creat noves ocasions, i  ha provocat un clar penal que semblava conduir al merescut empat. Però el porter Banyolí ha aturat la pena màxima i els atacs desesperats dels nostres només han conduit a la sentencia local en forma de contracop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada