dissabte, 30 d’octubre del 2010

UNA ASSSEMBLEA AMB BONA SINTONIA

S’ ha celebrat l’ assemblea ordinària de socis del C.E.Farners en la que s’ han exposat l’ estat econòmic i els projectes i objectius per la temporada.

El secretari Joan Gispert ha obert l’ Assemblea amb la lectura i aprovació de l’ Acta de l’ Assemblea anterior, la qual s’ ha aprovat sense objeccions.

El president de l’ entitat, Xavier Bruset, ha pres la paraula per exposar l’ estat de comptes de l’ entitat, que presenta un petit romanent favorable de temporades anteriors i un pressupost per la present temporada de 119.000,00 Euros. També ha fet pública l’ il.lusió per que el primer equip pugui aconseguir una de les sis primeres places que el podrien portar a primera catalana, deixant clar que en cap cas seria un fracàs si no s’ aconseguís.

També ha pres la paraula el coordinador de l’ entitat, Jordi Ferragut, per fer una exposició de la situació del nostre futbol base, exposant l’ augment de jugadors important que ha sofert el club, l’ augment del número d’ equips, les categories assolides, ha defensat el model de club, ha lloat la vàlua dels entrenadors i ha constatat la progressiva participació de jugadors del planter en el primer equip.

En general s’ ha apreciat la bona sintonia entre socis i directiva, doncs no hi ha hagut peròs en cap dels punts exposats i en el torn de precs i preguntes els socis s’ han interessat per:

- El contracte del jugador Joel Méndez pel Real Madrid, en que s’ ha exposat que el club ha rebut 30 pilotes del club madrileny i s’ ha signat un contracte en que si el jugador arribés al Real Madrid-Castilla o al primer equip,  el C.E.Farners seria compensat econòmicament.

- Les vies de comunicació amb el soci, en que el club ha assenyalat que els panells situats en el local social i aquesta Web són els canals que intenten actualitzat el día a día del club.

- També un soci ha exposat la preocupació perquè alguns jugadors joves han deixat l’ entitat, i ha estat respost per part del president exposant que entra dintre la normalitat que quan el noi arriba a edat infantil, cadet o juvenil esculli altres opcions i aficions, però el club tindrà sempre les portes obertes per tothom que vulgui jugar amb el Farners, sigui d’ on sigui, si compleix amb les normes de comportament, compromís i de col•laboració.

Entre els socis assistents hi ha hagut la presència de diversos entrenadors i jugadors de l’ entitat que assenyalen el grau d’ implicació amb el club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada