dissabte, 9 d’octubre del 2010

BASE ROSES 2 – CADET “A” 2. A XIULET ARMAT!

Un lamentable final s’ ha endut el trist protagonisme d’ un partit entretingut i que hauria d’ haver donat molt millor premi als nostres cadets.
El partit ha tingut sempre el domini del Farners que ha obert el marcador en una bona jugada individual de Guillem Solà, i que ha vist com els locals empataven aprofitant una errada defensiva. Però el partit es jugava gairebé sempre en terreny dels de Roses i només imprecisions en la darrera passada impedien que el marcador reflectís l’ avantatge dels nostres.
En la segona part el domini encara s’ ha fet més intens i les oportunitats s’ han succeït i ha arribat el gol d’ Albert Casellas que feia justícia futbolística.
El Roses no havia fet ni una aproximació perillosa en tota la segona part i el Farners perdonava el tercer, però a falta de cinc minuts l’ àrbitre s’ ha convertit en el calamitós protagonista quan s’ ha inventat un penal inexistent en una jugada intranscendent. El penal no l’ ha vist ningú i ni el mateix col•legiat l’ ha sabut explicar al final del partit, una decisió injusta que serviria per situar al marcador un empat que de cap manera reflecteix el desequilibri futbolístic presenciat.
És trist afirmar-ho però l’ àrbitre ha decidit el partit. Ara bé si l’ equip no hagués perdonat el tercer... Sap molt greu no guanyar un partit així!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada