diumenge, 3 d’octubre del 2010

PREMIÀ DE DALT 3 – FARNERS 1. AIXÒ NO PITA!

Nova derrota del Farners que sembla buscar-se a si mateix en un inici de lliga molt fluix en el capítol de resultats.
Alineacions diferents, canvis de sistemes de joc, però els resultats donen l’ esquena a l’ equip. I per acabar-ho d’ adobar un calamitós arbitratge que ha perjudicat de forma escandalosa als nostres deixant d’ expulsar a dos jugadors locals i no xiulant, com a mínim, un penal catedralici.
L’ equip comet errades en defensa que paga molt cares, abans de la mitja hora de joc el resultat ja era de 2 a 0 i els dos gols han estat dos obsequis.
I amb el partit costa amunt i el show arbitral tot semblava perdut, però l’ equip no s’ ha rendit. Riart ha marcat l’ 1 a 2 i per intensitat, joc i ganes l’ empat s’ ha enflairat, però tampoc la fortuna està al costat dels nostres i un xut llunyà local s’ ha convertit en el 3 a 1 que ha tirat per terra les il•lusions del Farners.
Que l’ inici de la temporada no està essent bo pel que fa a resultats és innegable i que el calendari que s’ apropa és complicat també. Però la lliga tot just comença,l’ actitud del jugadors està essent positiva, el treball en els entrenaments és impressionant, hi ha els vímets necessaris per revertir la situació, la sort i els arbitres són circumstàncies canviants que aviat estaran de cara: ÀNIMS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada