diumenge, 31 d’octubre del 2010

JUVENIL “A” 1 – LLORET 0. CASTANYADA TRIOMFANT!

Partit de molta intensitat i poca brillantor davant d’ un rival que ha demostrat qualitat i ha proposat un partit mol físic jugant al límit del reglament.
En la primera part l’ iniciativa ha estat visitant però el Farners ha aprofitat la rapidesa dels puntes i Jose Flores ha aconseguit  el gol que ha obert el marcador.  El Lloret ha disposat de bones oportunitats però la gran actuació del porter Sergi Bas ha impedit l’ empat. També els nostres podien haver aconseguit algun gol més doncs el llançament de Gerard Alberca s’ ha estavellat a l’ escaire de la porteria Lloretenca.
En la segona l’ equip ha tirat d’ ofici, s’ ha posicionat ordenadament i no ha permès oprtunitats davant d’ un rival que no ha trobat la manera d’ arribar amb perill i ha comés infraccions reiterades fins que l’ àrbitre ja en els instants finals s’ ha vist obligat a expulsar dos jugadors per doble amonestació.
Poques oportunitats de gol en la segona part, una per cada equip essent generosos, però sobre tot la constatació de la maduresa de l’ equip que per fi ha sabut interpretar que calia fer davant d’ un rival complicat. 

La baixa de Ricky que ha debutat amb el primer equip, la lesió de Dani que ha jugat amb el pòmul inflat i l’ ull de vellut de Marcel (en una jugada que l’ àrbitre ha perdonat una nova clara expulsió al jugador visitant), han afegit èpica a la victòria.

1 comentari: