diumenge, 17 d’octubre del 2010

SORT VARIADA PELS INFANTILS!


PERALADA 4 – INFANTIL “A” 2. Els infantils han pagat amb excés, una nova setmana, la seva dolenta primera part, on en dotze minuts els locals guanyaven per 3 a 0. La resta del partit ha estat bé, l’ equip ha dominat en molts moments, Dani Escalera, que ha fet un molt bon partit ha marcat un gol i el sempre golejador Victor un altre, semblava que es podia capgirar el partit, però la recerca desesperada de l’ empat els ha fer encaixar el gol en els darrers instants que sentenciava l’ encontre.

CELRÀ 0 – INFANTIL “B” 5. Ni les diverses baixes a darrera hora han impedit que els nostres fessin un bon partit i dominessin amb autoritat al rival i aconseguissin una bona renda de gols per assegurar una victòria. Moha (2), Oriol (2) i Souphian han estat els autors dels gols.

GARROTXA 4 –INFANTIL “C” 5. Continua la bona trajectòria dels nostres infantils en la complicada segona divisió. Els Garrotxins s’ han avançat per 2 a 0, però el Farners ha reaccionat molt bé i ha capgirat amb escreix el marcador 2 a 5. Però en la darrera part s’ ha hagut de patir davant els atacs i la reacció local. Jose Flores (2), Edu Masmiquel, Marçal i Marc Carbaial han estat els golejadors. Ja sabeu que més informació d’ aquest partit la podeu trobar a: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/

1 comentari: