diumenge, 20 de gener del 2013

SETMANA POSITIVA PELS CADETS!

CADET “A” 5 – TER BRUGENT 3. RESOLUCIÓ  I RELAXACIÓ!

El Farners ha estat superior des de l’ inici del partit, i mica en mica ha anat traduint aquesta superioritat amb gols. Joan Jimenez (2) i Francesc Peracaula que situaven el 3 a 0 al descans. I Victor marcava el 4 a 0 al començar a segona part. El partit estava resolt, la segona part era un tràmit, l’ equip s’ ha relaxat i ha comes errades que han facilitat els gols visitants.
Els de Ter Brugent han marcat el 4 a 1, llavors Victor ha aconseguit el cinquè que assegurava el triomf, malgrat que els visitants han marcat dos gols més en el tram final.
Els cadets jugaran el proper dimecres (20:00h) a Blanes el partit ajornat, una partit molt transcendent donada l’ igualtat que hi ha entre els primers classificats de la categoria.

CALDES 0 – CADET “B” 3. SOLVENTS I EFICAÇOS!

Bon partit inter-setmanal dels cadets que han estat superiors i han merescut amb escreix el triomf.
L’ equip ha anat imposat el seu futbol amb el pas des minuts i els gols aconseguits en els darrers instants  de la primera part han encarrilat el resultat. Joan Coll i Marc Carballal han estat els golejadors.
I en la segona, l’ equip ha mantingut amb solvència l’ avantatge, i Marc Carballal ha marcat el tercer i definitiu. I ni la injusta expulsió de Javi,  ha fet perillar la clara victòria.

LA SALLE GIRONA 2 – CADET “B” 2. EMPATITIS!

Cinquè empat dels joves cadets que s’ han convertit amb l’ equip amb més empats de la categoria,  i   encara que ens han obsequiat amb un partit fluix, han aconseguit acabar a primera volta de la lliga sense perdre cap partit.
Els locals han obert el marcador molt aviat, però el Farners ha remuntat abans del descans  amb gols d’ Edu Masmiquel i Manel Planchart.
La segona part però ha estat molt poc brillant, La Salle ha marcat de penal i els nostre no han estat capaços de trobar la fluïdesa necessària per marcar el gol de la victòria.