diumenge, 27 de gener del 2013

CARA I CREU EN INFANTILS

INFANTIL “A” 0 - RCD ESPANYOL 8. DÉJÀ VU!

Farners i Espanyol  han tornat a repetir el mateix resultat de la primera jornada de lliga, i els periquitos han tornat a golejar als nostres, deixant palesa la diferència de grau d’ ambdós equips.
El Farners ha rendit per sota del nivell de les darreres jornades. Els jugadors   impressionats per l’entitat del rival, s’ han vist superats des del primer minut on els visitants ja han obert el marcador. Molt efectius amb els seus atacs, els de   l’ Espanyol no ha donat opcions per viure un partit emocionant.

VILOBÍ 2 – INFANTIL “B” 6. GRAN PRIMERA PART!

El Farners ha sortit molt endollat al camp i ha protagonitzat una brillant primera part de futbol, amb domini, bones jugades, i bonics gols que han sentenciat el partit.
Dos gols de Mamadou, un  de Pol Peracaula i un de Xavi Morell han portat l’ equip al descans amb la feina feta. I en la segona s’ ha baixat el llistó de l’ intensitat i la lògica relaxació ha obert més el partit i l’ intercanvi de gols han arrodonit el resultat.  Mamadou i Derek han estat els golejadors de la segona part.
I els infantils ja esperen amb Expectació el proper partit a Santa Coloma de Farners (dissabte 18:15h) en front al líder de la categoria.