diumenge, 13 de gener del 2013

FARNERS 3 – SANT CRISTOBAL 1. IL-LUSIONEN!

La lliga de Primera Catalana és un mocador, amb molts equips separats per pocs punts, i per tant res és significatiu a aquestes alçades, però que a falta d’ una jornada per acabar la primera volta el Farners sigui Tercer classificat a la Primera Catalana és històric i omple d’ il·lusió als afeccionats de Santa Coloma de Farners.
El Farners ha hagut d’ afrontar el partit amb baixes significatives però ho ha resolt amb solvència.  Després d'un primer quart de joc espès, els nostres han agafat el domini del partit. El final de la primera part i l'inici de la segona han estat claus ja que Guitart (41') i Dani Alonso (46') han marcat dos gols que han encarrilar el triomf. El domini i el control del Farners s’ ha accentuat amb el resultat a favor, i Guitart ha completat una bona actuació amb un segon gol que suposava el 3-0 (60'). Aquesta diana ha estat de bella factura, després d'una bona jugada col·lectiva i una espectacular rematada de cap de Guitart. En l'últim quart, el San Cristobal ha escurçat diferències però en cap moment ha perillat el triomf.