diumenge, 27 de gener del 2013

RESULTATS PER A TOTS ELS GUSTOS EN CADETS!

CADET “A” 2 – BANYOLES 2. DE PODER A PODER!

Els cadets ens han obsequiat amb un duel molt bonic entre dos equips de la zona alta classificatòria que ha acabat amb repartiment de punts tal i com ja va passar en al camp dels Banyolins.
El partit s’ ha posat de cara quan Victor ha aconseguit un golàs en el minut 4. El Farners ha continuat portant l’ iniciativa del joc, i fruit d’ aquest domini ha arribar el segon gol aconseguit per Abde.
Però els visitants no s’ han conformat mai amb el resultat i el partit ha tingut les seves alternatives.  Un gol a les acaballes de la primera part deixava la resolució del partit per la segona.
Una segona part intensa, en la que tot era possible, ha conduit a l’ empat final amb un gol visitant a la sortida d’ un corner. El Farners també hauria pogut marcar,  però s’ ha hagut de conformar amb un punt que manté ambdós equips en la lluita per les primeres posicions.

VIDRERENCA 2 – CADET “B” 5. SUPERIORITAT MANIFESTA!
El Farners ha estat molt superior als de Vidreres i no ha volgut deixar opcions per la sorpresa en una posta en escena fulgurant. En el minut 20 els nostres guanyaven per 0 a 3 i havien estavellat tres pilotes al pal.
Però amb un gol al final de la primera part i un a l’ inici de la segona el Vidreres ha  entrat al partit. Sortosament els nostres s’ han tornat a posar les piles, s’ han mostrat ordenats i seriosos defensivament i han estat capaços de matar l’ encontre amb atacs fulminants, dos d’ ells s’han convertit en gol per tornar posar les coses al seu lloc.
Els golejadors han estat Pau Casadellà (4) i Edu Domingo.

BLANES 4 – CADET “A” 1. EL FUTBOL ÉS AIXÍ!
Resultat molt enganyós el que han obtingut els Cadets en aquest partit Inter- setmanal.  El Farners ha portat el domini del partit, ha creat moltes oportunitats de gol i ha acabat golejat per un efectiu Blanes que ha tret or dels seus atacs.
Els locals han obert el marcador però la resposta dels nostres ha estat ràpida i Ian ha marcat després de que la pilota ja s’ hagués estavellat al pal.
L’ arribada del segon gol del Farners es pressentia,  però malgrat les oportunitats clares, ha faltat punteria en els metres finals, i el Blanes aprofitava la seva ocasió per tornar-se a avançar.
En la segona part l’ equip se la jugat a la recerca de l’ empat, i ha gaudit d’ oportunitats molt clares per aconseguir-lo, però sobre la malmesa moqueta blanenca, els locals han sentenciat a la contra amb dos gols que falsegen l’ imatge de l’ equip.
Potser la frase que podria resumir el partit la va  pronunciar un pare de l’ equip local, que conscient de que la fortuna havia estat del seu costat va dir: “Avui no ens ha sonat la flauta, ha sonat tota l’ orquestra!”.