diumenge, 20 de gener del 2013

MILLORES EN JUVENILS!


CORNELLÀ 4 – JUVENIL “A” 2. RECUPERANT SENSACIONS!

Partit molt complicat pels juvenils al camp de tercer classificat, imbatut com a local, afrontant l’ encontre amb moltes baixes i venint d’ una dinàmica negativa de resultats. Però els nostres han fet un partit més que digne, han anat molts minuts per davant en el marcador i han estat a prop de protagonitzar la gran sorpresa.
El Farners ha fet una molt bona primera part, plantant cara i dominant diverses fases. Jose Flores ha obert el marcador, els locals han empatat, però Jose Martinez ha tornat l’ avantatge als nostres abans del descans.
Amb una banqueta sense profunditat i amb un Cornellà pressionant de valent, el Farners ha mantingut l’ avantatge fins a arribar al darrer quart de partit en la que finalment s’ ha esquerdat la resistència visitant i han arribat els gols que han deixat a l’ equip sense punts però amb la convicció que s’ ha retrobat l’ actitud que donarà millors recompenses.

SANT HILARI 3 – FARNERS 5. GOLS PER ESCAMPAR LA BOIRA!


La meteorologia ha estat protagonista d’ un partit farcit de gols que els nostres han sabut resoldre amb eficàcia. Pluja, fred, boira i un voluntariós rival han estat els obstacles que el Farners ha hagut de superar per aconseguir la victòria.
Guillem Brugué (en un partit inspirat) ha obert el marcador molt aviat, a la mitja hora han empatat els locals, però dos golls més de Guilem Brugués ha tornat a posar al Farners en avantatge a l’ inici de la segona part que encarrilaven la victòria. Els hilariencs no s’ han rendit i han escurçat diferències. Però no hi hauria opció al patiment ja que dos gols d’ Albert Casellas han deixat clar que la victòria era ben nostra i amb tot mereixement.
El polèmic tercer gol local, aconseguit amb clara falta, només ha estat una anècdota que no encobreix la bona victòria del Farners.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada