divendres, 2 de novembre del 2012

TOT SANTS FUTBOLÍSTIC!


En la festivitat de l’ 1 de Novembre, s’ han disputat partits de lliga ajornats en el seu dia per la pluja, hi ha hagut castanyes i també algun dolç panellet:

FARNERS “B” 2 – BOSC DE TOSCA 3. MAELSTRUC!

El Farners B continua amb poca fortuna i mereixent més del que reflecteix el marcador,  els pecats de joventut els paga l’ únic filial de la categoria.
El partit va començar amb bon peu i el domini inicial del Farners es va traduir en un bon gol d’ Eric Surós en l’inici de partit. Les forces es van igualar i en un minut fatídic dues badades defensives van ser aprofitades per un bon rival per  capgirar el partit.
La reacció del Farners no es va fer esperar, va pressionar de valent, i en un inici de segon temps esperançador es pressentia l’ empat. Però una desafortunada contra es va convertir en el tercer gol visitant que  sentenciava el partit.
De nou, lloable reacció local, bonic gol de combinació de Jordi Jofré i atacs desesperats fins al darrer segon, però els punts volaven cap a  La Garrotxa.

CADET “A” 5 – VILAMALLA 0. EN BONA LÍNEA!

Amb quatre dies de diferència els cadets han encadenats dues golejades consecutives arribant a la maneta de gols, i el que és més important exhibint un bon nivell de futbol que el fa creditor dels èxits obtinguts.
El partit va ser sempre controlat per un Farners dominador que va obrir el marcador en el minut dos amb el gol marcat per Jose Medina. I al quart d’ hora de partit va arribar el segon que permetia l’ equip jugar amb tranquil·litat i mostranr bones combinacions.
El partit mai va perillar i va ser en la segona part quan es va certificar la golejada amb tres gols més, Manel Jofré i Victor Morales (2) en van ser els autors.

INFANTIL “A” 1 – PALAMÓS 2. AMB UNA PART NO N’ HI HA PROU!
El partit ha tingut dues cares molt diferenciades, el Farners ha estat millor en la primera, s’ ha avançat en el marcador amb gol de Joan Espigol, i ha disposat d’ oportunitats per fer el segon, però ha encaixat un gol i s’ en ha anat al descans amb un empat.
La segona part ha estat dels visitants, han dominat més i han merescut el segon gol que els hi ha donat la victòria.
L’ equip comença a ser competitiu i disputat els partits amb resultat ajustat, però encara li falta el plus necessari per començar a sumar algun punt més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada