diumenge, 18 de novembre del 2012

BONS PARTITS EN INFANTILS

INFANTIL “B” 5 - VIDRERENCA 2. SUPERIORITAT MANIFESTA!

De nou, un  bon partit dels “petits” infantils, que continuen exhibint una bona línia de joc que els permet seguir signant bons resultats en els que queda palesa la superiorat vers el seu rival.
Ja en el minut quatre ha arribat el primer gol, i l’ equip no ha deixat mai de portar l’ iniciativa ni en el marcador ni en el joc. Els visitants només han marcat de penal, un a la primera part i un a la segona, metre els nostres continuen imbatuts.
Els gols els han aconseguit:  Ebrima (2),  Eric Comas, Mahamadou i Albert Julià.

INFANTIL “A” 1 – GIRONÈS SABAT 3. AQUEST ÉS EL CAMÍ!

Els infantils han estat competitius i també molt a prop de sumar un resultat positiu, han exhibir bona actitud i han posar contra les cordes al rival, i,  tot i que al final s’ han hagut de  quedar sense premi, poden sentir-se orgullosos del  partit realitzat.
El Farners s’ ha avançat en el marcador amb gol de Marc,  i  fins al final de la primera part ha defensat  amb bon treball, però ha arribat l’ empat gironí.
En la segona el Farners no ha renunciat a res i de fet ha aconseguit un gol que podia haver canviat el signe del partit, però polèmicament ha estat anul·lat i en els minuts finals els de Sàbat han marcat els gols que els hi han assegurat la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada