diumenge, 11 de novembre del 2012

SETMANA FANTÀSTICA PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 1 – REUS 0. UN GOLÀS QUE DONA VIDA!

Els juvenils han guanyat  i ens han donat una nova alegria en aquesta fantàstica aventura de l'esdevenir  per la categoria Nacional.
El partit no ha estat  molt brillant, però si molt emocionant i equilibrat.  El Reus ha estat un rival ben posicionat i amb poques escletxes defensives i  aconseguir traspassar el bloc defensiu ha estat un treball d’ anar picant pedra a pedra.
La primera part ha acabat sense gols i amb poques oportunitats,  el  Farners ha volgut portar l’ iniciativa alhora que mostrar-se, pe fi, sòlit defensivament.
 Ja entrada la segona part ha arribat la gran jugada del partit on Jaume Solé ha rebut una passada enrere a la frontal de l’ àrea i ha engaltat un xut extraordinari  que ha entrat de forma imparable per l’ escaire de la porteria i ha suposat un golàs celebrat amb eufòria.
L’ equip ha defensat amb intensitat  i fermesa l’ avantatge en el marcador com si d’ un tresor es tractés i  de fet, la victòria ha estat d’ un valor incalculable ja que dona molt aire a un equip que segueix mostrant la seva capacitat competitiva.

RIELLS 0 – JUVENIL “B” 11.  CONTUNDÈNCIA!


Sense problemes pels juvenils a Fogars de la Selva (El Riells juga allà) on han estat molt superiors al cuer de la categoria.
La resistència del rival s’ ha anat diluint amb el pas dels minuts i el Farners ha anat, inapel·lablement, sumant gols a un marcador que encara podia haver estat més abundant si contem les oportunitats desaprofitades.  L’ altre nota positiva del partit és el haver mantingut la pròpia porteria a zero.
Els gols els ham marcat:  Albert Casellas (3), Jordi de la Barrera (2), David Fauria, Jordi Dalmau, Angel Padrós, Abdellah El Hiliali, Alexei Bostanica i Mamadou Saliu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada