diumenge, 11 de novembre del 2012

BONS RESULTATS EN CADETS!


FARNERS  9 -  JUNCÀRIA 1.  PLÀCIDA GOLEJADA!

No hi  ha hagut cap opció per la sorpresa,  el cuer ha visitat Santa Coloma de Farners i els nostres s’ han pres el partit seriosament per demostrar la seva superioritat des del  principi i sumar la quarta victòria consecutiva que el consolida a la zona alta de la classificació.
El primer gol ha arribat al minut 20, i fins al final un degoteig constant d’ oportunitats i gols han construït la golejada. Els golejadors han estat:   Moha (2), Abde (2), Francesc, Dani, Joan, Manel i Nico.

RIUDARENES 2  - CADET “B” 2.  PUNT  VALUÓS!  

En un dels camps més complicats de la categoria, no només per les característiques del  terreny de joc (gespa natural  castigada per les darreres pluges), sinó també perquè el rival és un dels favorits al títol, els nostres petits cadets (tots de primer any) han aconseguit pescar un punt important, bon  premi a l’ esforç realitzat.
Al descans hi hem arribat amb empat a zero, malgrat que han estat els locals els que més ocasions han disposat per avançar-se en el marcador. En la segona un gol de penal pel Riudarenes ha encetat quinze minuts de bogeria, amb intercanvi de gols,  Joan Rotlllan i Aaron Carles marcaven pel Farners  però un nou gol local restablia l’ empat.
Els nostres han arribat més sencers en el tram final on inclús podien haver guanyat, però l’ empat ha estat just pels mèrits  dels dos conjunts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada