diumenge, 26 de febrer del 2012

GIRONÈS-SÀBAT 1 – JUVENIL “A” 1. PUNT DE LIDERAT!

El juvenil segueix líder de la Preferent Juvenil després de superar el difícil obstacle del camp de Germans Sàbat.
La sortida al camp del Farners ha estat espectacular, amb domini i oportunitats clares que podien haver decidit el partit, Edu Blanquera i Mamadou (2) disposen de grans ocasions per obrir el marcador, i després arriba la jugada polèmica del partit quan Albert Zamora remata en posició correcte el gol que hauria d’ haver obert el marcador però que l’ àrbitre a instàncies del linier (circumstància tristament habitual en aquest escenari) decideix anul•lar.

I acte seguit l’ implacable llei del futbol que fa pagar al qui perdona concedeix el gol als locals en la seva primera arribada. Afortunadament però la resposta ha estat immediata i una gran jugada de Nil Garriga la remata Jose Flores amb el gol de l’ empat a les acaballes de la Primera part.

En la segona la dinàmica ha canviat, un Sàbat molt més físic ha equilibrat un partit emocionat però amb poques oportunitats, un fenomenal xut de Jose Flores que treu el porter local en una magistral aturada ha estat la millor oportunitat dels nostres, però per part dels gironins també Roa treu a la mateixa ratlla de gol una pilota que ja entrava.

Final amb repartiment de punts que deixa clar que la lliga no té propietari i que el Farners no només és capaç de liderar la classificació sinó que ha esmicolat la diferència abismal que van exhibí els de Sàbat en la primera volta.

2 comentaris:

  1. El fora de joc és existent, i jo no sóc partidari de cap dels equips perquè estic a 2na... Però des de la meva posició és va veure clar l'encert del linier.
    La primera part vau tenir ocasions per arreclar-ho tot, però el futbol és així i el Sàbat va materialitzar la jugada que va tenir, i això passa...
    Per a mi un partit agradable de veure i amb un repartiment de punts just.

    ResponElimina
  2. NO ÉS FORA DE JOC NI DE BON TROÇ, VA SER UNA FALTA LLENÇADA RÁPIDA QUE VA AGAFAR PER SORPRESA A TOTHOM I TAMBÉ A L' AMIC DE L' ANTERIOR COMENTARI. ZAMORA SURT DE DARRERA LA DEFENSA SEGUR, INDISCUTIBLE!

    ResponElimina