dijous, 23 de febrer del 2012

EL BARÇA CEDEIX TOUNKARA AL FARNERS!

El jugador cadet de F.C.Barcelona Mamodou Tounkara jugarà cedit al C.E.Farners fins a finals de temporada. El jugador de Blanes acaba de sortir d’ una lesió i el Barça considera que li anirà bé agafar rodatge en un club on jugui molts minuts per poder-lo recuperar a final de temporada.

El Barça ha escollita al Farners perquè està relativament a prop de casa, perquè un juvenil de Preferent i un Primer equip a Primera Catalana són dues bones sortides pel futbolista, i perquè ha considerat que la filosofia de club i la qualitat dels nostres entrenadors és un marc ideal pel desenvolupament del jugador.

El jugador està entrenant tota la setmana a cavall del Primer equip i el Juvenil “A” ha manifestat la seva il•lusió per recobrar bones sensacions com a futbolista després de la lesió i la seva plena disposició per jugar on i quan el club ho cregui convenient. Recordem que per la seva edat el jugador de 1,90m d’ alçada podria ser alineat en sis equips del nostre club (Cadet B, Cadet A, Juvenil B, Juvenil A, Farners B i Primer Equip).DIARI DE GIRONA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada