diumenge, 5 de febrer del 2012

EMOCIÓ EN JUVENILS!

LLORET 0 – JUVENIL “A” 1. PODEM!!

Gran resultat el que han obtingut pels nostres juvenils al sempre complicat camp del Lloret, on han hagut de fer un partit molt seriós per obtenir el premi de la victòria que els manté en la segona posició d’ una classificació de somni.

El partit no ha estat fàcil, els nostres sempre han portat l’ iniciativa del joc i han gaudit de les millors oportunitats però el gol no arribava i ha mantingut el partit obert en tot moment.

El Farners ha estat el que ha portat el pes del partit i el que ha anat prenent riscos per endur-se el triomf, i a falta de deu minuts ha aparegut Bernat Ortiz per aconseguir un gol molt valuós, que significava l’ avantatge que l’ equip ha sabut mantenir amb solvència fins al final.
Després de dos desplaçaments consecutius molt complicats (Mataró i Lloret) els juvenils continuen amb la seva ratxa d' imbatibiitat a domicli,  que permet valorar amb optimisme les posibilitats d' aquest equip.

JUVENI “B” 1 – LLAGOSTERA 2. SENSE RETRETS!

Els nostres joves juvenils han lluitat de valent amb un dels equips capdavanters i ha plantat cara en molts moments del partit.

El matx ha estat igualat, obert, amb alternatives de joc i amb oportunitats a les dues àrees, finalment els visitants han estat més efectius amb un gol a cada part que els ha servit per aconseguir el triomf. Els futbolistes del Farners s’ han buidat en l’esforç i han mostrat la seva vocació d’ equip que intenta el bon tracte amb la pilota. El gol de Jonathan Tórtoras en el tram final ha estat insuficient per aconseguir un empat que tampoc hagués estat injust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada