diumenge, 26 de febrer del 2012

FARNERS 2 – RIPOLLET 2. DE PENAL I A L’ ÚLTIM MINUT!

El Farners ha rescatat un punt “in extremis” en un partit en el que ha fet mèrits per merèixer molt més i ha estat a punt de quedar-se amb menys.

Els nostres han hagut sempre d’ anar a remolc el marcador davant d’ un Ripollet que ha deixat una imatge d’ equip per sobre del que reflecteix la classificació. El primer golàs visitant l’ ha equilibrat Pitu Riart transformant un penal en la primera part.

Però en la segona els visitants s’ han tornat ha posar per davant en el marcador i el partit s’ ha transformat en un allau d’ocasions d’ un Farners en tromba que xocava en l’ infortuni i sobre tot amb una extraordinària actuació del porter de Ripollet.

I per acabar-ho d’ adobar la rigorosa expulsió de Marc Martín deixava als nostres en inferioritat numèrica pel darrer tram de partit. Però aquest jove Farners no perd mai la fe i ha continuat creant oportunitats, i així en el temps de descompte ha arribat un nou penal que de nou ha transformat amb encert Pitu Riart per aconseguir sumar un nou punt a la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada