diumenge, 29 de gener del 2012

PARTITS EMOCIONANTS EN CADETS!

QUART 3 – CADET “A” 2. MASSA FRÀGILS!


Els cadets han sortit de buit del camp del Quart malgrat haver portat més el pes del partit i tingut més oportunitats que el contrari, però, una jornada més, les badades defensives l’ han condemnat a la derrota.

Un gol local en els minuts inicials de partit han destinat als nostres ha anar a remolc, i han dominat durant tota la primera part però amb poca fortuna de cara porta. Però en a segona i després de cinc rematades clares en la mateixa jugada ha arribat el gol de Jaume Solé que suposava un empat merescut. Però l’ alegria ha durat molt poc doncs un lapsus en defensa proporcionava una nova avantatge local.

De nou la mateixa història, i el Farners bolcat a la recerca de l’ empat que ha arribat en un clar penal comès sobre Casellas transformat per Jaume Solé. Però altre cop una passada en profunditat superava amb facilitat la línia defensiva i deixava sense puntuar a un equip que ja no tornaria a reaccionar doncs l’ expulsió de Jaume tallava la possible reacció final.

CADET “B” 2 – SILS 1. SUPERANT UNA NOVA BATALLA!

Tal i com va succeir en la primera volta el derbi contra el Sils ha estat una prova molt dura de superar, la batalla severa i sense concessions que presenta un adversari basat en la fortalesa física crea molts problemes als nostres joves cadets, i més si va acompanyada d’ un arbitratge permissiu i erràtic.

Un gol matiner de Joan Jiménez ha avançat al Farners però no s’ havia complert el minut deu i ja els visitants aconseguien l’ empat i ràpidament es veia que la dinàmica del partit no atorgaria llicència pel lluïment, partit de brega i de lluita i poc futbol.

Per una vegada l’ equip ha estat pràctic, i ha aconseguit , ja iniciada la segona part, el gol de la Victòria (Gol de Victor), i no sense ensurts, mantenir l’ avantatge fins a la fi del partit, i sumar tres punts per consolidar el liderat del grup, però rebent una clara senyal de que quedant tot una volta per davant, res serà fàcil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada