diumenge, 8 de gener del 2012

GRAN INICI D’ ANY PELS JUVENILS!

JUVENIL “A” 2 – JUVENTUS 1. AFERRANT-SE A LA ZONA ALTA!

Bona victòria dels juvenils que permet encadenar la bona ratxa amb la que s’ havia acabat l’ any anterior.

El partit ha començat molt bé, Jose Flores ha obert el marcador amb un bon gol, i en la primera mitja hora es podia haver sentenciat doncs hi ha hagut clares oportunitats per fer-ho.

Però en el tram final de la primera part el joc s’ ha equilibrat i a l’ inici de la segona part arribava l’ empat. A partir d’ aquí hi ha hagut una gran reacció i els nostres s’han fet propietaris de la pilota davant d’ un Juventus que s’ ha defensat amb molt ordre.

Les oportunitats s’ han succeït però el gol de la victòria s’ ha fet esperar però ha valgut la pena, ha estat una genial jugada individual de Bernat la que ha acabat amb la resistència visitant i ha suposat una victòria important que permet a l’ equip continuar en la zona alta d’ una classificació que temporalment és històrica.

JUVENIL “B” 6 – QUART 0. SET DE GOLS!

El calendari havia volgut que el juvenil “B” portés un mes sense jugar, i l’ equip assedegat de futbol s’ ha mostrat reconegut en la seva identitat futbolística, bon tracte a la pilota, profund i buscant amb reiteració l’ esquena de la defensa rival, i ha sabut reflectir en el marcador la superioritat mostrada en el terreny de joc.

Tres gols en cada part, d’ un equip efectiu, que a més ha sabut estar ferm defensivament concedint poques oportunitats al rival.

Sis golejadors diferents, mostra de la força del col•lectiu, amb gols de bella factura: Felipe, Jordi Dalmau i Abdelah en la Primera part i Oscar Parcet, Cañadas i Jonathan en la segona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada