diumenge, 29 de gener del 2012

MONTCADA 1 – FARNERS 0. AMBICIÓ DESMESURADA!

Ningú no podrà dir que el jove equip del Farners no és ambiciós, o que no juga a guanyar els seus partits, doncs ha buscat la victòria per tots els mitjans, no s’ ha conformat amb l’ empat i la recerca de la victòria l’ ha acabat pagant massa cara.

El Farners sempre ha portat l’ iniciativa del joc, també en una primera part més igualada on Ivan Garcia ha disposat d’ una ocasió molt clara per obrir el marcador. Tot i que els locals en una contra també han enviat una pilota al pal en els primers quaranta cinc minuts.

En la segona els minuts passaven i la sensació de domini visitant era “in cresendo “, però el gol no ha arribava. I una vegada que l’ equip ha celebrat el gol l’ àrbitre ha assenyalat un dubtós fora de joc. Però el Farners ha pres molts riscos per anar decididament pel partit, acumulant davanters i amb pujades constants dels laterals per banda, i l’ avarícia per la victòria ha trencat el sac defensiu en una contra letal que ha deixat sense puntuar un Farners valent però potser també imprudent. En fi, pecats de joventut d’ un equip que segur que ens donarà moltes alegries en aquesta segona volta de campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada