diumenge, 29 de gener del 2012

ELS JUVENILS CONTINUEN SUMANT!

MATARÓ 2 – JUVENIL “A” 2 . PUNT DE FE!

Partit amb alternatives diverses i dinàmiques canviants en el que s’ enfrontaven l’ únic equip que no ha perdut a fora de la lliga i l’ equip que encara no ha perdut a casa, i per tant per respectar l’ estadística el resultat lògic és el que s’ ha donat: empat!.

El Farners ha començat molt bé, dominant i arribant amb perill i fruit d’ això Jose Flores ha obert el marcador. Però quan el partit semblava més controlat ha arribat l’ empat local i el Mataró també ha tingut els seus moments d’ empenta en el tram final de la primera part.

La segona començava de manera similar a la primera, domini del Farners i oportunitats clares de gol, però s’ ha perdonat massa quan el rival estava contra les cordes. Una badada defensiva propiciava el gol del Mataró i llavors l’ equip s’ ha descentrat i no ha trobat la forma de redreçar el rumb. Però el Farners ha cregut en el partit fins al final i amb molt cor s’ ho ha jugat al tot per tot fins que ja en el temps de descompte Edu Blanquera rematava de cap un gol que significa mantenir viva l’ il•lusió de continuar en la zona capdavantera de la classificació.

CALDES 0 – JUVENIL “B” 4. COM HEM CANVIAT!

Ara fa una volta els juvenils començaven la lliga, un equip molt jove, carregat de dubtes per una temporada de moltes provatures, i per sobre de tot coneixedor del seu paper de juvenil filial. El Caldes va sorprendre als nostres en aquell primer partit que va acabar en empat, i que va servir perquè molts aprenents d’ endeví vaticinessin una temporada catastròfica.

Doncs bé, una volta després l’ equip es troba instal•lat en una còmoda i positiva tercera posició, i sense fer un partit espectacular va superar amb claredat i suficiència a un Caldes que en tot moment va ser inferior als nostres juvenils, demostrant la progressió d’ un equip no només pels resultats sinó també pel joc.

Dos gols en la primera part aconseguits per Oscar Parcet i Alex Cañadas i dos més en la segona marcats per Angel Padrós i Guillem Solà van suposar una victòria amplia per un juvenil que ara haurà d’ afrontar el seu “Tourmalet” doncs els dos propers rivals són els que lideren la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada