dijous, 8 de setembre del 2011

ARRIBA L’ HORA DE LA VERITAT!


Aquest dissabte a les 16,00h. comença la lliga pels 2 equips amateurs del nostre club.

El Primer equip juga a casa i estrena la Primera Catalana amb el Montcada. L’ equip està il.lusionat per afrontar el Campionat i durant la pre-temporada ha ofert motius per creure que es pot fer un bon paper en la categoria.

Aquesta és la plantilla que els tècnics Javi Salamero i Albert Parés tenen a la seva disposició:

Porters: Carles Blanquera (Palafrugell) i Martí Bartrina (Llagostera)
Defenses: Pitu Riart, Alfons Velasco (Juvenil), Jordi Artau, Dani Saavedra (Blanes) Xavi Banal (Llagostera) Isaac Romaní i Eric Surós.
Centrecampistes: Miquel Criado, Alex Fajardo, Ivan Fernandez, Lluís Padrós i Gerard Herrera.
Davanters: Marc Vilà (Palamós), Marc Martin, Carlitos Martinez, Raul Rueda, Xavier Casagran (Palamós), Marc Casas (Palamós), Ricard Solà (juvenil) i Ivan Garcia (Granollers).

Una plantilla jove, amb més de la meitat dels jugadors que han passat pel nostre futbol base, (És la plantilla amb més gent del planter de la categoria), i desitjosa d’ escriure la primera plana de l’ història del club en la Primera Catalana.
Visita aquest enllaçNotícia Punt Diari


El Farners “B” comença a la mateixa hora al camp de l’ Arbúcies. Una plantilla renovada, destinada a fer paper de filial, és a dir a combinar jugadors en formació amb altres que estaran a cavall entre els dos equips. Haurà d’afrontar un grup molt complicat essent l’ únic equip filial de la categoria, i davant d’ equips i pobles que històricament han tingut equips en categoria superior.

Aquests són els homes que inicialment configuraran la plantilla a les ordres de Benet Simon:

Porter: Mikel
Defenses: Marc Amat (Silenc), Ivan Bosch (Amer), Murgadella, Jaume Vazquez, Ferran Brun, Xavi Lucena (juvenil) i Xavi Bosch (Amer)
Centrecampistes: Marc Serrat, Sergi (juvenil), Jou (Anglès), Xavi Serramitja (Juvenil), Joan Mercader, Jordi Jofré i Manel Ferandez .
Davanters: Albó, Marc Tornaca, Mohamadou (P.At.Vidreres), Ivan Hernandez (Amer), Josep Fernandez i Miquel (juvenil).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada