diumenge, 25 de setembre del 2011

FARNERS 2 – GUIXOLS 1. LA PRIMERA DE PRIMERA!

Festa gran a Santa Coloma de Farners, on no només el poble celebra la Festa Major, si no que el club guanya el seu primer partit de l’ història a la Primera Catalana, i ho fa el dia de la presentació de tots els seus equips i amb el camp presentant un aspecte magnífic amb la presència de molts socis i afeccionats.

El partit ha estat emocionant des del primers segons, amb un Guíxols que ha plantat cara mostrant-se molt perillós en atac, i amb els nostres efectius, a estones brillants, i ajudats amb grans intervencions del porter Carles Blanquera el dia del seu debut amb l’elàstica del Farners.

Un golàs extraordinari des de cinquanta metres de Marc Martin ha obert el marcador, i el golejador local Marc Casas ha fet el segon, i en mitja hora el partit semblava sentenciat. Però els ganxons no s’ han rendit mai, i en la segona part, l’ expulsió de Marc Martin els ha fet entrar al partit. Un gol visitant a manca de més d’ un quart d’ hora del final incrementava l’ emoció, però l’ intercanvi d’ atacs final no han fet moure el marcador i la primera victòria del Farners no s’escapava sinó que es celebrava amb satisfacció pel públic colomenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada