divendres, 24 de juny del 2011

EL JUVENIL «B » DEFENSARÀ EL TÍTOL A VALL D’ ARO.

El proper 30 de Juny comença una nova edició del Torneig Juvenil de Vall d’ Aro que comptarà amb la participació del nostre Juvenil “B” que va ser el campió del Torneig en la temporada anterior.

El torneig d’ aquest any es presenta molt interessant pel nivell dels equips participants:

- Els nostres començaran el torneig el dijous 30 de juny, a les vuit del vespre, al camp de l’ Aro, on s’ enfrontaran a l’ U.D. Camarma de Madrid (5é classificat 2ona Divisió de la Comunidad Madrileña).

- El divendres, també a les vuit del vespre, a Sant Feliu, jugaran contra L’ AEM de Lleida (2on classificat de la Primera Divisió del grup Lleidatà).

- I el dissabte pel matí, a les 11:30 h.,a Santa Cristina, el rival serà el C.F. Futur de Castelló (7é classificat de Tercera Regional Juvenil de la Comunitat Valenciana).

- En el hipotètic cas de que els nostres es classifiquessin per les semifinals, aquestes serien el dissabte el vespre, i els rivals podrien ser prou complicats ja que en l’ altre grup hi ha el U.D Burgos (que han aconseguit l’ ascens a la Lliga Nacional Juvenil), l’ OAR Vic ( Campió de Primera Divisió i per tant nou equip de preferent), el F.B. Moncofa de Castelló (6é classificat de la Tercera Regional de la comunitat Valenciana) o l’ U.E.Palafolls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada