diumenge, 5 de juny del 2011

CLOENDA TRIOMFAL!

La temporada arriba a la seva fi definitiva, però hem viscut un diumenge amb els nostres equips jugant de forma brillant:
PALAUTORDERA 1 – CADET “A” 5. PARTIDÀS MIRANT EL FUTUR!.


Espectacular partit dels cadets que han golejat a un equip de categoria Preferent, i ho han fet exhibint molt bon futbol i magnífica actitud, impròpia d’ aquestes alçades de temporada. A més s’ ha produït el debut en categoria Cadet de 7 jugadors infantils: Nico, Victor, Pau, Abde, Angel Roca, Pinxo i Oriol , tots ells han estat a un nivell esplèndid, i ha estat el complement ideal d’ un equip cadet que ha triangulat, ha combinat, i ha golejat en un partit extraordinari. Els gols els han aconseguit Jonathan Tórtoras, Guillem Solà, Arnau Soro, Pau Casadellà i Oriol Soro.

ELS ALEVINS CAMPIONS DEL COMARCALET DE VIDRERES!

Molt bona actuació dels homes de Joan Herrera i Aitor Sànchez que han guanyat tots els partits del prestigiós torneig de Vidreres i s’ han alçat, amb tot mereixement, amb la copa de campions del Comarcalet, després de derrotar als amfitrions en la final. Moltes Felicitats!!

BONA IMATGE DELS PRE-BENJAMINS A MANLLEU!

Els nostres petits Pre-Benjamins B i C s’ han desplaçat a Manlleu per jugar un torneig de molt nivell i en el que s’ han hagut d’ enfrontar a rivals més grans en edat, tot i així els nostres han plantat cara i han donat una bona imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada