diumenge, 10 d’abril del 2011

MANRESA 1 –FARNERS 0. EL SOMNI ES COMPLICA!

Nova derrota del Farners a domicili, la setena consecutiva amb un guió semblant a les darreres.

El Farners no ha estat inferior al rival i en molts moments ha portat l’ iniciativa del joc, però de nou li ha faltat efectivitat en els metres finals i s’ ha mostrat sòlit en defensa però ha encaixat un gol impressionant de xilena que li ha costat el partit.

El fabulós gol visitant ha arribat a mitjana segona part, fins llavors el partit semblava condemnat a l’ empat i els atacs dels nostres en el tram final han resultat infructuosos, un xut de Raúl s’ ha estavellat al travesser i un de Cristian Mora ha estat rebutjat a la mateixa línea de gol, i l’ equip ha sortit de vuit de Manresa doncs el futbol consisteix en marcar gols i el Farners ho ha oblidat en els desplaçaments.

Duran moltes setmanes hem estat vivint el somni de l’ ascens però ara ja cal despertar-se, tocar de peus a terra i valorar que les opcions d’ ascens passen per guanyar pràcticament tots els sis partits que resten, doncs el marge d’ error s’ ha exhaurit.

2 comentaris:

  1. falta gol a fora pro guanaynt els 4 partits a casa i fen alguna punt a cassa, pugem segur. sa de ser fort a casa

    ResponElimina
  2. l'actitud de manresa és d'equip competitiu i campió: la situació que estem i aquest compromís dels jugadors em fa sentir orgullòs. L'optimisme, el treball, el bon ambient i creure en les nostres possibilitats marcaran el camí que estic convençut que serà Positiu.
    Gracies pel vostre compromís.
    Pepe Muñoz

    ResponElimina