dimecres, 13 d’abril del 2011

ALEVÍ “A” 5 – SILS 4. SOM DE PRIMERA!

Els alevins ens han ofert un partit molt emocionant que ha acabat amb una victòria dels nostres que confirma que el Farners continuarà una temporada més en la màxima categoria del futbol aleví català.

El partit ha tingut moltes alternatives i el Sils ha estat un gran rival amb una producció futbolística superior en molts moments als nostres que han tirat de cor i orgull en la darrera part per capgirar el marcador.

Després d’ una primera part igualada en la que ningú ha marcat, en la segona un xutàs de David Surós ha obert el marcador i una jugada individual de Mohamadou han situat el 2 a 0, però la reacció visitant ha estat fulgurant i han aconseguit l’ empat abans del descans.

Un gran gol des de fora l’ àrea de Jordi Massaneda ha tornat a avançar el Farners però el Sils ha marcat dos gols i s’ ha arribat a la quarta part amb desavantatge.

En la darrera part els nostres han reaccionat i una bona jugada amb xut creuat impecable de Xavi Morell han suposat l’ empat i una rematada perfecte d’ oportunisme de Ferran Roura han donat la victòria que ha estat el premi a l’ empenta de l’ equip que ja ha assolit amb èxit la consolidació a la categoria.