dimarts, 26 d’abril del 2011

CADET “A” 3 – LLORET 0. BONA FESTA DE FARNERS!


El dimarts després de Pasqua és festa local a Santa Coloma de Farners, és la festa del cor, el dia d’ anar a l’ esplanada de Farners, doncs bé la diada festiva ha acabat bé amb la victòria clara en el partit ajornat de lliga del nostre cadet.

En primer lloc hem d’ agrair la col•laboració d’ un club amb el que mantenim una esplèndida relació, com ha de ser, el C.F.Lloret, que es va avenir a ajornar el partit de lliga doncs les excursions d’ escola deixaven el nostre equip sense efectius per jugar-lo al dia corresponent.

Pel que fa el partit, ha estat disputat, més del que reflexa el marcador, amb dos equips ben posats sobre el terreny de joc i que deixaven poques escletxes pel lluïment. Els nostres han estat més efectius, i el premi per portar més l’ iniciativa del joc l’ han tingut a mitjans de la primera part quan Miguel Mayor ha obert el marcador.

En la segona tònica similar i Jonathan ha marcat el segon gol de xut llunyà, i el partit ja ha quedat sentenciat quan Pau Novich ha arrodonit el seu partit molt complert amb l’ obtenció del tercer gol que ha tancat el marcador que ha assenyalat la bona victòria dels nostres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada