diumenge, 17 d’abril del 2011

FARNERS 1 – CANYELLES 0. FE NO ÉS SOMIAR!

Aquesta recta final de temporada ja s’ ha convertit en una qüestió de fe, per un equip que viu en el filferro i que s’ aferra “in extremis” a mantenir vives totes les opcions per aconseguir un ascens que podria ser èpic.

La igualtat en tots els partits és màxima, i més amb un rival directe per l’ ascens, i els detalls o les genialitats decideixen els partits, i si en els desplaçaments la fortuna ens dona l’ esquena, la màgia del Municipal de Santa Coloma està impulsant l’ equip a seguir viu i amb totes les opcions a la seva mà.

Ha estat un partit de poques oportunitats, en la primera part una jugada de Ricky i un llançament visitant podien haver bellugat el marcador, i en la segona tònica similar fins que s’ ha arribat als moments decisius. El Canyelles té la seva gran ocasió però Jota i el pal impedeixen el gol i en el darrer minut de partit apareix Raúl per aconseguir un gol espectacular, un xutàs de 30 metres a l’ escaire que ha aixecat al públic del seient per celebrar una molt important victòria.

Resten cinc partits, cinc finals, l’ equip ha de continuar treballant amb intensitat i amb aquest esforç apareixeran nous cops de sort, ja que també: “ Cal que neixin flors a cada instant”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada