diumenge, 6 de març del 2011

QUEDEN ENCARA MOLTES EMOCIONS PER VIURE!

Mentre alguns dels nostres jugadors participen en rues i comparses del carnestoltes o d’ altres aprofiten per fer activitats diverses que el descans de la competició permet, aprofitem per fer un repàs del que pot succeir en aquest darrer terç de la lliga que encara queda per disputar:

- El primer equip continuarà lluitant per fer història i fer-nos somiar a tots en un inèdit ascens a Primera Catalana, el repte està complicat doncs els descensos de 2ªB pot reduir les places de privilegi, i el difícil calendari de les dues properes jornades (Horta i Figueres) pot marcar la tendència, però el desafiament és il•lusionant, en cap cas imperatiu, i manté motivats a jugadors, tècnics i també a socis i afeccionats.

- El filial, que es troba en bona posició per poder jugar a la nova Tercera Catalana la temporada vinent, haurà de continuar lluitant per certificar-ho. Un Farners “B” llastrat per les lesions, i massa afectat per les sancions, seguirà fent debutar juvenils i mobilitzant als afeccionats de Santa Coloma per poder complir els objectius que estan molt a prop.

- El juvenil “A” que està fent una bona campanya, amb irregularitats, vol confirmar la històrica participació del club per tercera temporada consecutiva a la Preferent juvenil del futbol Català. El calendari ara mostra un tram complicat que ens assegura viure partits apassionants. Un altre èxit de l’ equip és la explosió de Ricky en el primer equip, i l’ aportació d’ altres futbolistes al filial on ja han debutat: David Roca, Francesc Camps, Xavi Serramitja i Joel Salas. També li queda per viure la seva, sempre engrescadora, participació en una nova edició del MIC en la propera Setmana Santa.

- El juvenil “B” ja s’ ha consolidat en la tercera posició de la taula classificatòria, que per un equip ampli amb quantitat de jugadors i jove en edat ja és prou satisfactori, malgrat que millorar aquesta classificació en aquesta recta final de lliga és una possibilitat molt remota. Però l’ equip no renuncia a continuar oferint bons partits doncs en els darrers encontres sembla haver recuperat el seu millor futbol. A més està contribuint amb èxit a ajudar amb efectius al filial on ja han debutat: Tomàs Navarrete, Sergi Cayró, Nil Albets i Harunah, i el propi Tomàs també ha debutat en el Primer Equip.

- El Cadet “A”, amb el seu primer objectiu ja consolidat, la permanència, li espera una emocionant recta final de lliga amb el repte de progressar i millorar futbolísticament. Sembla que el pitjor de la plaga de lesions ja ha passat i que amb la progressiva recuperació d’ efectius el rendiment del conjunt serà a l’ alça. L’ equip també participarà en la propera Edició del prestigiós torneig MIC que sempre és un bon al•licient pels nostres futbolistes.

- El Cadet “B”, que malgrat no tenir fixats objectius classificatoris, s’ha entossudit a fer-nos viure amb emoció aquesta lliga que lidera en una noble pugna amb el Palafolls. El duel és apassionant i segur que mantindrà viu l`entusiasme de tots fins al final de campionat. Però el més important és la bona progressió dels futbolistes, alguns dels quals ja han debutat en el Cadet “A” (Albert Caselles, Alejandro Fernandez i Jaume Soler) i que semblen garantir la consolidació del futur futbolístic del Cadet a Primera Divisió.

- L’ Infantil “A” és, sens dubte, una de les agradables sorpreses del nostre club. Han estrenat enguany la màxima categoria del futbol infantil i s’ han situat en la zona capdavantera de la classificació, garantint a aquestes alçades l’ objectiu de la permanència. Li queda però un interessant tram final de competició en que caldrà veure si l’ equip no es relaxa ni mostra la seva massa freqüent irregularitat.

- L’ Infantil “B” és ja en si mateix un gran èxit, doncs per primera vegada a l’ història del club, de manera oficial, s’ ha pogut formar un tercer equip d’ infantils. Consolidar un grup heterogeni i deixar al marge els resultats per fer gaudir als nens del futbol al mateix temps que milloren en el seu procés d’ aprenentatge. En aquesta línea continuarà l’ equip que segur, a més, serà capaç de mostrar-se competitiu en molts partits.

- L’ Infantil “C” és la bandera del bon futbol, un equip de primer any, que sempre intentar jugar la pilota, i que rep felicitacions inclús dels rivals. En aquest context, la classificació és intranscendent, però també estan fent una gran campanya doncs no només han assegurat la permanència, repte molt complicat històricament pel club, sinó que es permeten el luxe de lluitar amb els primers classificats. El més interessant és que el futur immediat de l’ infantil en la màxima categoria del futbol català és engrescador.

- L’ Aleví “A” està afrontat de manera positiva un repte complicat, però té per endavant partits prou interessants per garantir una emocionant final de lliga,  en el que es pot confirmar l’ èxit de la permanència en la màxima categoria del futbol Aleví. No serà fàcil, però el que és innegable és que el jugadors han progressat molt competint en una categoria tant complicada.

- L’ Aleví “B” és una clara mostra de progressió, una categoria complexa per un grup poc avesat a la competició i una fase inicial de resultats adversos que no ha afectat a jugadors i tècnics però si a algunes persones de l’ entorn més preocupades pel resultat o per la lletra de l’ equip que juguen els nens per sobre del seu gaudi personal. Però la millora individual i col•lectiva de l’ equip és evident i esperem que s’ intensifiqui en aquest tram final de temporada. Dels jugadors alevins i, sobre tot, de les seves mares i pares, cal agrair-los molt la seva col•laboració, doncs les plantilles curtes de les que es disposa obliga a alguns jugadors a doblar partits en cap de setmana (passant les hores reglamentàries) i el que és una diversió pel nen és un trasbals pels acompanyats que ho estan resolent amb bona voluntat i esperit de col•laboració digne d’ elogi.

- L’ Aleví “C”, que precisament és l’ únic equip del club que ha jugat aquest cap de setmana, partit ajornat de lliga, i ha guanyat 3 a 5 al camp del Ter Brugent , està fent una gran temporada resolent, amb la col•laboració esmentada de tothom , els problemes d’ una plantilla curta, i fent debutar a molts Benjamins que s’ inicien en l’ aprenentatge de la competició federada de la mà d’ aquest equip.

- Els Benjamins, que seguiran disputant els seus partits de la lliga comarcal, el Benjamí “A” en el primer grup on ens ofereixen molt bons partits, i els Benjamins “B” i “C” en el grup 4 on està mostrant una gran progressió i millora. I a tots els espera els torneigs i trobades de fi de temporada on contem viure grans jornades de futbol, diversió i emoció.

- Els Pre-Benjamins també viuran uns darrers mesos de competició molt similars, el “A” en el grup 2 on disputa partits molt interessants, i els “B” i “C” en els respectius grups 3 i 4 on s’ inicien en el mon del futbol oferint encontres prou entretinguts. I tots esperen amb il•lusió els torneigs de final de temporada.

- L’ Escoleta, que ja s’ ha iniciat en la disputa de partits, continuaran entrenant amb l’ objectiu de progressar en la tècnica futbolística, celebrarà diversos partits fins al final de temporada que segur despertaran passió en els pares i mares dels futurs cracks i sobretot faran gaudir amb delit als petits futbolistes.

En definitiva queda gairebé un terç de lliga que pot ser apassionant i que la gent de Farners volem viure intensament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada