dissabte, 26 de març del 2011

ELS CADETS GUANYEN AMB SOLVÈNCIA!

CADET “A” 3 – BANYOLES 0.  VENCER I CONVÈNCER!

Convincent victòria dels Cadets que han superat a un rival complicat signant, sobre tot, una gran segona part.

La primera part ha estat equilibrada, els nostres portaven més l’iniciativa del joc, han obert el marcador i han enviat una pilota al pal, però també els visitants han gaudit d’ oportunitats de gol.

La segona només ha tingut un propietari, el Farners, que ha exhibit un bon nivell de joc, ha controlat el partit, i ha apuntalat de manera merescuda una bona victòria.

Els autors dels gols han estat Guillem Solà, Miguel Mayor i Jordi Dalmau.


CADET”B” 4 . HOSTALRIC 0. VINTENA VICTÒRIA!


Nova victòria dels cadets de primer any, i ja en son vint aquesta temporada, que el permet continuar amb la lluita frec a frec pel campionat.

Malgrat la resistència visitant en els minuts inicials els nostres han estat capaços de portar el pes del partit i, sense estridències, mostrar la seva superioritat Quan Ferran ha obert el marcador el partit s’ ha posat de cara i Jaume Soler abans del descans ja ha aconseguit el segon que ha permès afrontar el partit amb certa comoditat.

Poca història en la segona part que ha continuat amb una tònica similar, domini còmode i algunes arribades que han sentenciat el partit amb els gols de Marc Morales i Jordi de la Barrera.

I ara, amb tranquil•litat, amb humilitat i amb molta il•lusió ja es pot pensar en el proper partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada