dissabte, 12 de març del 2011

ELS INFANTILS CONTINUEN DONANT-NOS ALEGRIES!

BANYOLES 0 – INFANTIL «A » 1. EN EL DARRER SEGON !

 

Victòria en el darrer sospir d’ un partit igualat en que els nostres han sabut patir, han sabut treballar i han sabut marcar un valuós gol.
En les primeres dues parts els locals han tingut més l’ iniciativa del joc, però el Farners s’ ha defensat amb ordre i amb encert, i després del descans l’ equip també ha millorat ofensivament prenent mica en mica l’ iniciativa del joc, per arribar sencers al tram final del partit i aprofitar la darrera oportunitat del partit per fer una bona jugada col•lectiva que ha culminat amb encert Francesc Peracaula amb el gol que consolida l’ equip en una classificació privilegiada.

QUART 2 – INFANTIL “C” 5. NI LA PLUJA ELS FRENA!

A Quart si hi ha hagut futbol doncs la pluja no ha impedit  que es disputés  un partit vistós one en la fase inicial, mentre el camp aguantava,  s’ han vist bones jugades i combinacions, i a  mesura que anava quedant negat d’ aigua, s’   ha vist més joc directe,   però en general els nostres han fet un partit molt complert.
Sí l’Infantil “C” s’ ha sabut anar adaptant a les circumstàncies meteorològiques i  al estat del terreny de joc,  ha sabut combinar el joc amb el treball i l’esforç i s’ ha endut una clara i merescuda victòria,  amb gols de:  Jose Flores,  Marçal, Milto i Marc Carballal (2).

SANT PONÇ 5 – INFANTIL “B” 4. FREC A FREC!

Gran partit de futbol el que s’ ha vist a Sant Ponç sota la persistent pluja que ha acompanyat durant tot el partit. No ha estat un partit espectacular, però si lluitat, competit i lluït per la combativitat dels dos equips contra les inclemències meteorològiques i per la clara vocació ofensiva dels dos conjunts.

Els nostres han plantat cara a un dels bons equips de la lliga, han estat guanyant durant molts minuts però al final han doblegat el genoll davant la superioritat física local.

Els gols de Moha (2), Kareem i Arnau han estat a punt de donar la sorpresa, però si no han tingut premi a nivell de resultat si que l’ han tingut pel reconeixement al seu bon treball

1 comentari:

  1. Fut, bon dia.
    Sóc un afeccionat de Santa Coloma que segueixo tots els equips, i voldria fer la pregunta de que si quan el Cadet B jugui a Palafolls si es podria fer un bus, perquè conec molta gent que hi voldria anar però que pel transport no pot.

    Gràcies per fer de Santa Coloma un gran club de futbol!

    ResponElimina