diumenge, 20 de març del 2011

CALELLA 1 – JUVENIL « A » 2. CAMPANADA AMB GUST A REVENJA !

Els juvenils han guanyat  al camp del líder protagonitzant una nova  agradable sorpresa en un cap de setmana carregat d’ emocions.
El partit ha estat molt viu,  jugat amb molta intensitat,  amb uns locals que han pressionat de valent, però que han estat totalment desactivats per un Farners molt ben posicionat, ordenat, i que ha cregut sempre en el partit.
La primera part no ha estat espectacular, els locals han tingut més possessió ,  però l’ oportunitat més clara l’ ha tingut el Farners quan Restru ha enviat una pilota al pal.
I en la segona el Farners encara ha estat millor, perquè ha continuat defensant amb esforç i encert (gran treball de tot l’ equip), però, a més,  ha creat perill a les contres i així s’ ha endut el partit.  Una gran jugada de Restru ha obert el marcador en el minut 68, i els nervis han aflorat en un líder que jugava a la desesperada.
El mateix Restru sentenciava el partit amb un altre gol en el tram final, doncs el gol dels locals en el descompte ha estat insuficient per privar els nostres d’ una gran victòria, tant merescuda com  celebrada per un equip que ha estat a molt bon nivell.
Tothom recordava la manca de “fair play” del Calella que va empatar a Santa Coloma amb un gol, aprofitant la lesió d’un jugador local, però la venjança és un plat que es serveix fred i  una volta després als nostres no els hi ha calgut  caure en les males arts per guanyar per mèrits propis el partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada