diumenge, 6 de febrer del 2011

L’ INFANTIL “A” ENDOLCEIX LA JORNADA

PALAMÓS 0 – INFANTIL “A” 4. ENRATJATS!
Nova victòria dels infantils que porten una gran trajectòria en aquest 2011 on han guanyat tots els partits. A Palamós ens han obsequiat amb un molt bon partit, i han sortit al camp molt endollats i en la primera part ja han aconseguit els quatre gols i han encarrilat el partit. Gols bonics i control del joc en tota la resta del partit són les armes que han conduit l’ equip a un nou triomf.

Els gols els han aconseguit: Pau Casadellà (2), David Olivares i Dani Escalera.

SARRIÀ 6 – INFANTIL “B” 1. MASSA LÍDER!
El primer classificat de la categoria ha estat molt superiors als nostres infantils, que tot i avançar-se en el marcador, han anat sempre a remolc en el joc, i han vist com els locals han anat dominant el partit i aconseguint els gols de manera successiva que els han portat a una victòria contundent i merescuda, contra la que els nostres hi ha posat esforç i voluntat però insuficient per obtenir millor resultat. El gol del Farners l’ ha aconseguit Moha.

MONTESSORI 2 – INFANTIL “C” 1. INADAPTATS!

Els nostres infantils no s’ han sabut mai adaptar al terreny de joc de terra i han estat incapaços d’ aconseguir bones combinacions o desenvolupar el seu futbol habitual. El partit no ha estat brillant, i gairebé no hi ha hagut oportunitats de gol en cap de les dues porteries. Els locals n’ han disposat dues i les han aprofitat, i els nostres molt desconeguts han marcat el gol d’ Edu Masmiquel i tampoc han gaudit d’ oportunitats clares per aconseguir l’ empat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada