diumenge, 6 de febrer del 2011

FARNERS “B” 3 – VIDRERENCA 3. DERBI A TOPE!

Autèntic partit de màxima rivalitat amb tots els al•licients d’ un derbi: Intensitat (l’ esperada), Ambient a la graderia (el lògic), Polèmica (inevitable), Expulsions (masses) i Gols (molts i bonics).

El Farners ha plantejat el partit en l’ intercanvi de cops, amb rauxa i amb qualitat ha lluitat sempre pel partit i en moltes fases ha estat superior al primer equip de Vidreres.

La primera part ha estat frenètica, una gran centrada d’ Albó la culmina amb gran precisió Jordi Jofré en el primer gol. Però els visitants han empatat per primer cop mentre els nostres discutien una clara falta no xiulada a mig camp.

Una genialitat d’ Alex Fajardo l’ ha recollit ell mateix per aconseguir el segon gol, que ha estat contestat amb immediatesa amb un nou empat.

I ha aparegut l’ incombustible Marc Tornaca per culminar amb encert una jugada de contracop i ha posat el 3 a 2 abans del descans.

En la segona hi ha hagut ball d’ expulsions amb un àrbitre que el partit li ha anat molt gran, el Farners ha quedat amb nou i els visitants amb deu, i els de Vidreres han empatat un vibrant derbi.

Últimament els arbitratges que estant patint tots els conjunts del Farners s’ estan equivocant massa amb els nostres equips, Perdoneu... però algú ho havia de dir!