diumenge, 27 de febrer del 2011

PARTITS ENTRETINGUTS EN CATEGORIA INFANTIL.

INFANTIL “A”2 – FORNELLS 3.  STOP A L’ EUFÒRIA!

Un dia o altre havia d’ arribar la primera derrota del 2011, i ho ha fet davant d’ un rival que aquesta temporada s’ ha ben entravessat als nostres infantils. El partit ha tingut 4 parts molt diferenciades:
- una primera amb equilibri amb arribades a les dues porteries amb el gol d’ Angel Roca de clar penal comès sobre Francesc Peracalua i acte seguit gol visitant en badada defensiva.
- Una segona amb molt poc futbol i absència d’ oportunitats en cap de les dues àrees.
- Una tercera amb clar domini visitant que han aconseguit un gol i han gaudit de moltes oportunitats per a sentenciar que un inspirat Micky Lluch ha aturat.
- Una quarta part que ha començat amb la mateixa dinàmica que la tercera i ha arribat un nou gol del Fornells i reacció del Farners que ha marcat el segon per mitjà de David Olivares i que ha gaudit de diverses ocasions en els instants finals que podien haver suposat l’ empat.
INFANTIL”B” 1 – BANYOLES 2. REMUNTATS!

Els infantils  han estat molts minuts amb el marcador favorable,  el gol de Kareem en la primera part ha posat avantatge en el marcador i l’ equip ha lluitat molts minuts per mantenir-la.  Però els de Banyoles han capgirat el marcador i al final l’ esforç dels nostres s’ ha quedat sense premi.
INFANTIL “C” 4 – PALAFRUGELL 1.  RETORN AL FUTUR!

Els infantils s’ han retrobat amb el bon joc i han tornat a exhibir la seva millor arma per combatre a equips físicament superiors i progressar en l’ aprenentatge: el futbol de combinació.
Ha fet un bon partit, han superat amb claredat al rival i han merescut amb escreix la victòria, materialitzada amb gols d’ Edu Masmiquel, Marc Carballal, Oscar i Joan Rotllan. El gol visitant ha arribat en el darrer minut de partit en un xutàs de fora l’àrea que no ha discutit la superioritat dels nostres joves infantils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada