diumenge, 13 de febrer del 2011

JORNADA COMPLICADA PELS CADETS!


ARBUCIENCA 1 – CADET “B” 2. PROVA SUPERADA! 

No ha esta fàcil el partit pels cadets que han superat diverses adversitats per finalment sumar tres punts molt importants.  Lesions, rival molt motivat, expulsions i un dia poc inspirat han estat obstacles que afortunadament s’ han deixat enrere.
Els locals s' han avançat en el marcador i a les acaballes de la primera part Ferran ha aconseguit el gol de l' empat. En la segona els nostres han agafat el comandament del partit  han gaudit d’oportunitats i Pau Casas ha marcat el gol de la victòria, però el partit s’ ha complicat amb les expulsions de 2 jugadors visitants que han fet jugar al Farners amb inferioritat  durant els darrers vint minuts, però l’ equip ha estat sòlit i ha estat capaç d’ impedir que els Arbuciencs tinguessin cap ocasió de gol malgrat jugar amb dos jugadors més.

BAIX TER 3 – CADET “A” 1. MERMATS!
Un cadet “A” carregat de baixes, s’ ha desplaçat a Torruella molt just d’ efectius i els locals han guanyat el partit pel mateix resultat que ja ho havien fet en pre-temporada.
Les lesions estan desfigurant i tallant la progressió que portava a terme l’ equip que en les darreres jornades no està oferint la seva millor imatge.
Des d’ aquestes ratlles volem donar molts ànims a l’ entrenador i jugadors perquè segur que sabran recuperar de nou la bona línea de joc, al mateix temps que la desitjada reincorporació d’ efectius ajudarà a restablir la normalitat al conjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada