diumenge, 1 de maig del 2011

EMOCIÓ EN INFANTILS!

SABAT 2 – INFANTIL “A” 1. PROP DE LA SORPRESA!




Partit molt seriós dels nostres infantils que no només han plantat cara sinó que han estat a punt de protagonitzar la gran sorpresa de la Lliga. El partit ha estat molt igualat i durant les tres primeres parts el marcador no s’ ha mogut fruit del gran equilibri entre ambdós equips.

I en la tercera part , a falta de sis minuts pel final, Francesc Peracaula ha aconseguit obrir el marcador i la gran sorpresa era possible. Però dos gols locals en els darrers instants han deixat sense premi un bon partit dels nostres.

SANTA EUGENIA 2 – INFANTIL “C” 3. PATINT I GUANYANT!

Partit molt entretingut i emocionant, un camp petit i un rival amb un futbol molt directe, els nostres han aconseguit la victòria que han hagut de treballar molt, han merescut i han celebrat com a premi a la dificultat.

Els nostres han anat per davant en el marcador, i els bols gols d’ Aliu, Edu Masmiquel i Marc Carballal han posat el partit de cara i a més l’ equip ha sabut treballar per mantenir l’ avantatge i frenar la pressió de l’equip local en els instants finals de partit.

INFANTIL “B” 2 – TORDERA 2. ESTIRA I ARRONSA!


Partit molt obert i vistós el que han jugat els infantils, amb plantejaments ofensius i moltes oportunitats per part dels dos equips.

I en aquest intercanvi de cops constant hi ha hagut un just repartiment de punts i hem pogut veure gols molt bonics. Moha ha aconseguit els dos dels nostres que serveixen per sumar un empat premi a l’ esforç i la progressió d’ un equip que en la primera volta va sortit golejat de Tordera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada