diumenge, 1 de maig del 2011

CASSÀ 0 – FARNERS 2. NO RENUNCIEM A RES!

Després de set desplaçaments consecutius saldats amb derrota, a la vuitena ha arribat la victòria! En el tram més transcendent de la temporada el Farners ha donat un cop de puny sobre la taula per exclamar que aquest equip segueix viu i lluitarà fins al final per situar-se en les posicions que donen dret a l’ ascens de categoria. I aquest fet de poder presentar candidatura a quatre jornades per acabar la lliga és ja un èxit en si mateix, per que s’ ha arribat a l’ històrica xifra de 50 punts a Preferent i perquè es manté encesa l’ il•lusió de socis i afeccionats.

El partit no ha resultat gens fàcil, els locals, com ha de ser, defensaven l’ empat amb ungles i dents, i els nostres no trobaven el camí del gol desitjat. Els minuts passaven, la primera part sense gols, i també trenta cinc minuts de la segona, així doncs calia arriscar al màxim i ha aparegut el capità Pitu Riart per jugar de davanter en els instants finals i aconseguir el gol que ha obert les portes de l’ esperança. I abans d’ acabar Raul Rueda ha marcat el segon gol que certificava, per fi, una victòria a fora. Felicitats!.

2 comentaris:

  1. "El partit no ha resultat gens fàcil, els locals, com ha de ser, defensaven l’ empat amb ungles i dents, i els nostres no trobaven el camí del gol desitjat."

    Per favor... he anat a veure el partit i fins el minut 80 el Farners ha fet llàstima. Els locals han tingut més ocasions i no se'ls hi ha pitat un penalti que al meu parèixer ho era.

    ResponElimina
  2. Entenc que els que tenien l' any passat un equip de tercera divisió i ara diambulin amb més pena que glòria per la preferent no els hi agradi que el Farners sigui molt superior a ells i els hi porti 28 punts d' avantatge. Això sí que ès fer llàstima!

    ResponElimina