diumenge, 8 de maig del 2011

CADET “B” 4 – CA LA GUIDÓ 0. A UN PAS DE LA GLÒRIA!

Victòria clara del cadet que es situa a només dos punts d’ aconseguir el títol de lliga, és a dir el proper dimarts, a Santa Susanna (20:30 h.), si  l’ equip és capaç de guanyar el seu partit ajornat, es proclamarà Campió de Lliga!. Cas de no aconseguir-ho hi hauria una nova oportunitat a Vidreres en el darrer partit de lliga.

Però com sempre cal anar amb tota la humilitat i el respecta per l’ adversari, que és el camí que pot conduir a la culminació triomfal d’ una temporada rodona.

En el partit d’ aquesta jornada l’ equip ha sortit endollat, molt conscients del que va costar la victòria en la primera volta al camp del “Cala”, i el partit s’ ha encarrilat en la primera part en que els nostres, sense concessions, han aconseguit dominar i marcar tres gols que han deixat l’ encontre sentenciat.

En la segona , el Farners ha gestionat la seva avantatge, el partit ha perdut brillantor i ha arribat el quart gol per arrodonir el marcador i convidar a tots els afeccionats del Farners el proper dimarts a Santa Susanna pel primer assalt al títol de lliga.

Jordi de la Barrera (2), Albert Casellas i Ferran han estat els autors dels gols.