dilluns, 23 de maig del 2011

BANYOLES 1 – FARNERS 1. LLICÈNCIA PER SOMIAR FINS LA DARRERA JORNADA!

La il•lusió es manté viva, el Farners s’ ha guanyat el dret a arribar a la darrera jornada de lliga amb opcions d’ ascens a Primera Catalana, i això, per sí mateix, ja és un èxit.

El partit a Banyoles no ha estat gens fàcil, costa de creure que si els locals haguessin afrontat tots els partits amb l’ intensitat d’ aquest haurien fet una temporada tant fluixa. Però també és un gran honor que podria marcar un canvi jeràrquic en el Futbol Gironí el fet de que un equip històric com el Banyoles celebri com si guanyés un títol un empat contra el Farners.

La primera part ha estat de tanteig, en la dinàmica de les darreres primeres parts de l’ equip, però amb la gran diferència de que una contra dels locals ha acabat en gol i ha omplert de nervis i precipitacions el joc dels nostres.

En la segona el Farners s’ ha llençat desesperadament a l’ atac, amb molt cor, però assumint molts riscos, i el partit s’ ha obert molt, la banqueta visitant cremava totes les naus i emplenava l’ equip de potencial ofensiu, i ha arribat el gol de Ricky a falta de deu minuts.

En els darrers instants podia passar qualsevol cosa, Ricky ha enviat un xut al travesser i Juanma ha disposat d’ una molt clara oportunitat de gol, i les contres locals també portaven perill, però el marcador ja no s’ ha tornat a moure.

I tot es decidirà el proper diumenge, a les 12:00h. del migdia (jornada en horari unificat) al camp del Sils (que amablement han cedit el terreny de joc doncs el Municipal de Farners està ocupat per campionat català d’ Agility), i el rival serà el Mollet.

Que ha de passar perquè el Farners pugi de categoria?

- Que el Farners guanyi i no ho faci el Manresa.

- Que el Farners guanyi i el Llagostera (o qualsevol equip català) pugi a 2ona.B.

- Que el Farners empati i el Manresa i l’ Horta perdin

- Que el Farners empati, un dels dos (Manresa i Horta) perdi i hi hagi un ascens català a 2ona. B.

- També hi hauria alguna remota possibilitat amb la derrota , però seria un miracle!.

En definitiva, diumenge podria ser un dia històric pel Farners. No ens ho podem perdre!